Любов і Зцілення

Євангельська Церква

Ти сам обираєш своє спасіння

Володимир Паньчак

Людина може думати, що зможе отримати спасіння одним махом. Але за нього треба заплатити ціну.

1 Тим.2:3-4 «Бо це добре й приємне Спасителеві нашому Богові, що хоче, щоб усі люди спаслися, і прийшли до пізнання правди

Бог хоче, щоб всі спаслися, але не всі хочуть платити ціну за спасіння.

Чим відрізняється християнин від нехристиянина? Правильним відношенням, ми не маємо нарікати, коли стаються якісь випрбування. Наприклад, В Китаї і в Японії слово «криза» перекладається як «можливість».

1 Кор.10:1-11 – описуються причини через які євреї не увійшли в Обіцяний Край.

Всі ізраїльтяни отримували одну і ту ж благодать, але майже всі вони не ввійшли в Обітовану Землю. Чому? Тому що вони мало по малу віддалялися від Бога і робили всі ті гріхи. Вони не захотіли заплатити ціну.

Числа 11: 5 «Ми згадуємо рибу, що їли в Єгипті даремно, огірки й дині, і пір, і цибулю, і часник. А тепер душа наша в'яне, немає нічого, тільки манна нам перед очима. А манна як коріяндрове насіння вона, а вигляд її, як вигляд кришталу. Люди розходилися, і збирали її та мололи жорнами або товкли в ступі, і варили в горшку та й робили з неї калачі. А смак її був, як смак олійного коржа.А коли роса спадала на табір, спадала й та манна на нього

Люди не хотіли платити ціну за свободу, в них було мислення рабів.

Наше небажання не працювати над собою може відкинути нас від Бога.

Ми можемо чути гарну проповідь, відкриття, музику, але це не дасть нам можливість потрапити на небо, це може дати нам напрямок, підкоректикувати. Але Бог дивиться конкретно на кожне серце, на кожну людину – яку ціну заплатили конкретно вона.

Чому у тебе нема відкриттів і чудес? Бо за це треба заплатити ціну.

Ісус відкрив всім людям шлях на небо, але пройти цей шлях має кожен сам. Він забезпечив спасіння кожному, тепер справа за нами.

Скільки часу ми відділяємо для Бога, Його Слова і молитви? Чим далі, тим більше треба працювати над собою, бо щось хоче відвернути нашу увагу, вкрасти наш час.

ddd